szolgáltatásaink

Irodánk teljes körű ügy- és könyvviteli szolgáltatást, könyvelést,adótanácsadást, adótervezést, bérszámfejtést és TB ügyintézést, hatóságok előtti személyes és elektronikus képviselet vállal egyéni vállalkozóknak és gazdasági társaságoknak, egyesületeknek, alapítványoknak egyaránt.

  • Cégalapításában partneri ügyvédi irodánkkal közösen lehetünk az Ön segítségére, mellyel elkerülheti a későbbiekben felmerülő problémákat és nem várt, akár súlyos összegekbe kerülő meglepetéseket.

  • Könyvvizsgálatban partnerirodánk  független könyvvizsgálója lehet az Önsegítségére.

  • Könyvelésben vállaljuk mind az egyszeres mind pedig a kettős könyvvitel vezetését, analitikus nyilvántartások rögzítését, a törvényi előírásikban rögzítettek szerint, üzleti évet záró beszámolóinak elkészítését és közzétételét.
  • Adóügyek intézésénél szakszerűen elkészítjük a kötelezően előírt adóbevallásait, adatszolgáltatásait, valamint benyújtjuk azokat az adóhatóságok felé.

  • Végelszámolás, egyszerűsített végelszámolás teljes körű ügyintézése, számvitele és valamennyi bevallásának és beszámolónak az elkészítése, közzététele.

  • Bér- és TB ügyintézés keretében beléptetjük az Ön munkavállalóit, a kapott havi adatok alapján a jogszabályoknak megfelelően elkészítjük a bérszámfejtést, majd a bérbizonylatokat elküldjük vállalkozásának.  Havonta elkészítjük és benyújtjuk az adóhatóság felé teljesítendő bér- és járulékbevallásait, valamint intézzük munkavállalói táppénzigényét, egyéb ellátás iránti kérelmét. Munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos valamennyi bejelentési és bizonylatkészítési feladatot elvégezzük.

  • Tanácsadás induló vállalkozásoknál: Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy leendő ügyfelünk értse az őt körülvevő jogszabályi környezet adta lehetőségeit, azokat alaposan megismerje, hogy döntéseit megfontolva a számára legkedvezőbb lehetőséget kiválasztva hozhassa meg.

  • Tanácsadás ügyfeleinknek: Igényeiknek vállalkozásuk sajátosságaiknak megfelelően rugalmasan alakítjuk a köztünk lévő kapcsolatot, kérésükre adatokat, információkat szolgálatatunk, döntéseikben pénz- és adóügyi tervezésben segítségükre vagyunk. Munkánk részeként még számviteli és munkaügyi tanácsokkal is támogatjuk partnereinket, segítjük vállalkozásuk jogszerű és sikeres működésében.